Maatwerk voor vastgoedonderhoudsbedrijf De Groep

Opdrachtgever:

De Groep Resutaatgericht Vastgoedonderhoud


Bedrijfstak:
Vastgoedonderhoud 

 

Website:

de-groep.com

 

Bedrijfsinformatie:

De Groep Resultaatgericht Vastgoedonderhoud heeft lange en stevige wortels in de wereld van het vastgoedonderhoud. Sinds 1948 werken zij dagelijks aan integrale bouw- en onderhoudsvraagstukken. 

Of het zakelijk of particulier vastgoed betreft, De Groep Resultaatgericht Vastgoedonderhoud is er voor iedereen. 

Maatwerk voor vastgoedonderhoudsbedrijf De Groep

Voor De Groep Resultaatgericht Vastgoedonderhoud B.V. hebben we 12 schaftwagens met magazijn mogen produceren. We kregen de vraag of we wagens konden leveren die onderhoudsvriendelijk zijn, maar ook aansluiten op de omstandigheden en werkzaamheden tijdens het onderhouden van woningen en gebouwen. 

Bij werkzaamheden voor cooperaties wordt veelal het stroom voor de schaftwagen afgenomen bij de huurders van de woningen. Om het overlast zo veel mogelijk te beperken is er bij deze wagens gezorgd dat het het belastbaar vermogen (wattage) zo laag mogelijk is. Dit hebben we gedaan door de wagens uit te voeren met een infrarood paneel van 700 Watt, deze gebruikt 30% minder vermogen dan een traditionelen plaatconvector. Hierdoor is de kans op overbelasting geminimaliseerd. Daarnaast zijn de wagens uitgevoerd met een KWH-meter, hiermee kan het verbruikte stroom afgerekend worden. Daarnaast verbruikt een infrarood paneel ook minder stroom, hierdoor is het ook een millieuvriendelijkere methode van verwarmen. 

Op de wens van de klant hebben we de wagens ook uitgevoerd in de bedrijfskleurstelling; metellic grijs Ral 9006. De buitenafwerking is van gelijke kwaliteit als wordt toegepast in de camperbouw.

De Groep SM-400-K