Materiaal containers kopen

U kunt materiaalcontainers kopen als u waardevolle materialen op een veilige manier wilt  opslaan. De containers beschermen het materiaal onder meer tegen weersinvloeden, maar dienen tevens als preventiemiddel voor diefstal en vandalisme. Bij Brouwernijkerk.nl hebt u verschillende mogelijkheden om materiaalcontainers te kopen met keuze uit kleine en grote modellen, zodat altijd de meest ideale container aangeschaft kan worden. Daarbij bieden wij als specialist uiteraard de beste kwaliteit en de scherpste prijs.

Voor kleine projecten kan het een uitkomst zijn om materialen op een veilige en droge manier op te bergen. Het is dan niet nodig een grote container aan te schaffen als de ruimte niet volledig wordt benut. Kleine materiaalcontainers kopen kan dan de beste oplossing zijn en die vindt u uiteraard bij Brouwer. De kleinste containers die wij in ons aanbod voor de opslag van materialen beschikbaar hebben, hebben een afmeting van 1 meter bij 1,20 meter bij 2,2 meter. Deze kleine materiaalcontainers zijn voorzien van een enkele deur en een houten vloer of naar keuze een stalen vloer.

zie ook: Toiletwagens-kopen

Bij grote projecten worden er vaak meer materialen gebruikt en is de behoefte van opslagruimte voor materialen groter. Grote materiaalcontainers kopen kan bij Brouwer met keuze uit verschillende afmetingen van 2 meter tot wel zes meter. De grootste containers zijn 6 meter lang en daarbij wordt de keuze geboden tussen een uitvoering met bijvoorbeeld een enkele deur of dubbele deur in de korte of lange zijde. Uiteraard kan ook voor een combinatie van meerdere opslagcontainers worden gekozen.

De meeste modellen kunnen door Brouwer vanuit de voorraad geleverd worden. Op die manier is het bij het kopen van materiaalcontainers slechts een kwestie van een keuze maken en bestellen. Wij bieden een handig overzicht van alle beschikbare containers met de specificatie daarbij vermeld. Zo is het eenvoudig om een keuze te kunnen maken. Mocht u liever eerst meer informatie willen over de mogelijkheden die wij bieden, dan kunt u uiteraard contact opnemen. Dat kan via e-mail, via de contactpagina of door ons te bellen via het telefoonnummer 033-3033318.