Over Brouwer

Brouwer werkt het allerbeste als…
Goede arbeidsomstandigheden leiden tot betere prestaties. Daar zijn wij van overtuigd. En goede arbeidsomstandigheden zijn niet alleen goed voor uw medewerkers. Daar profiteert u ook van. Voor een deel kunnen wij u daarbij helpen. Met onze schaftwagens, units en sanitaire voorzieningen.

Want het werkt het allerbeste…
…als er ruimte is voor een relaxte lunch
…als er ruimte is om rustig te werken
…als er ruimte is voor een effectief werkoverleg
…als er ruimte is om even te ontspannen met een lekkere bak koffie 
…als er ruimte is voor een hygiënische sanitaire stop

Daarom leveren wij producten en services die het primaire (bouw)proces maximaal ondersteunen. We zorgen voor uw allerbeste flexibele ruimtes.

Brouwer is daarbij een oer-Hollands productiebedrijf, wij staan voor:

Afspraak is afspraak
In uw bouwproces hebben wij een ondersteunende rol. Wij faciliteren u, zodat u met minimale inspanning een maximaal resultaat behaalt. U kunt er op vertrouwen dat wij onze afspraken nakomen.

Vertrouwen en samenwerking
U zoekt flexibele werk- en schaftruimtes voor op uw bouwplaats. Daar ligt onze expertise. Samen komen we tot de beste totaaloplossing. Daar kunt u op vertrouwen. Van de aanschaf tot het onderhoud. Van standaard tot maatwerk. Overal is een creatieve oplossing voor.

Duurzaamheid en continuïteit
Een schaftwagen of unit is een investering die u voor langere tijd doet. Daar zijn wij ons van bewust. Daarom gebruiken wij voor onze producten alleen duurzame materialen. Bij ons werken ervaren vakmensen. Dat vinden wij belangrijk voor een continue relatie met onze klanten.

Blijven verbeteren
Brouwer maakte ruim 50 jaar geleden de eerste schaftwagen in Nederland. Inmiddels zien de schaftwagens er heel anders uit. We zijn continu bezig met verbeteringen. Om het comfort te maximaliseren en de gebruikerskosten te minimaliseren. Daarnaast blijven we investeren in onze medewerkers. Expertise, creativiteit, kwaliteit, ervaring en een jonge frisse blik zijn belangrijk in ons bouwproces.

Korte lijnen en no-nonsense
Het werkt het allerbeste als u snel kunt schakelen. De lijnen tussen u en ons zijn kort. Ook tussen onze medewerkers zijn de lijnen kort. Zo heeft u snel goede, complete en betrouwbare informatie en kan het werk altijd doorgaan.

Het laatste nieuws van Brouwer
Een marktconforme inruilwaarde voor uw oude schaftwagen
18 juni 2019
Vaak is uw oude schaftwagen meer geld waard dan u op voorhand denkt. In samenwerking met zust…
Lees verder
Mertens Bouwbedrijf B.V. kiest voor Brouwer
22 mei 2019
Een paar weken geleden is, na een uitvoerige voorbereiding, de samenwerking gesloten met Mert…
Lees verder
Geslaagde Bouwbeurs 2019!
12 februari 2019
Vorige week vond in De Jaarbeurs in Utrecht de Bouwbeurs 2019 plaats. Brouwer was hier samen …
Lees verder