Portacabin

Oneindig schakelen met portacabins

Een schakelunit wordt ook wel een portacabin genoemd. Meerdere spellingsvarianten gebruikt men om dezelfde term aan te duiden, bijvoorbeeld: portocabin, portokabin, portakabin. Met het kopen van de portacabins van Brouwer Nijkerk kunt u oneindig hoog schakelen en stapelen. Het combineren van de kant-en-klare modulaire eenheden zorgt ervoor dat uw (tijdelijke) huisvesting snel en voordelig gerealiseerd kan worden.

Bekijk het aanbod Portacabins

Portacabins kopen

Bouwbedrijven die een innovatieve en complete portacabin willen kopen, zullen zeker slagen bij Brouwer Nijkerk. De schakelunits van Brouwer Nijkerk hebben een robuuste opbouw en zijn gemaakt van duurzame materialen. Tevens geniet u van vele andere voordelen zoals de keuze uit een ruim aanbod en flexibele oplossingen op maat.

Klanten kunnen een unit volledig naar eigen wens samenstellen

Onze opties:

• Schakelunit met buitendeur, keukenblok, toilet en kantoorruimte
  • Schakelunit met gang en buitendeur
  • Gesloten schakelunit met buitendeur
  • Halfopen schakelunit met buitendeur
  • Geheel open schakelunit
  • Sanitaire schakelunit met gang en aparte sanitaire ruimte met 3 waterclosets, 3 urinoirs en een wastrog

Bovenstaande opties zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen.

Brouwer Nijkerk heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Dankzij de robuuste opbouw en het gebruik van duurzame materialen, gaan de portacabins minimaal 15 jaar mee.

Ook streeft Brouwer Nijkerk naar duurzame relaties met klanten. De lijnen zijn kort en klanten kunnen rekenen op een goede onderhoudsservice. Tevens is het mogelijk om snel en eenvoudig extra onderdelen voor deze schakelbare units te bestellen op de website. Deze worden binnen 1 tot 3 werkdagen bij de klant afgeleverd.