Schaftwagen kopen

De schaftwagens van Brouwer Nijkerk

Een schaftwagen vormt de centrale plek op iedere bouwplaats: om ontspannen te lunchen, werkoverleg te voeren of een sanitaire stop te houden.

Bouwbedrijven die een duurzame schaftwagen willen kopen, zullen zeker slagen bij Brouwer Nijkerk.
De wagens van Brouwer Nijkerk hebben een robuuste opbouw en zijn gemaakt van duurzame materialen. Tevens geniet u van vele andere voordelen zoals de keuze uit een ruim aanbod en flexibele oplossingen op maat.

Bekijk het aanbod Schaftwagens

Schaftwagen kopen

Brouwer Nijkerk heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Dankzij de robuuste opbouw en het gebruik van duurzame materialen, gaan de schaftwagens minimaal 15 jaar mee. Ook streeft Brouwer Nijkerk naar duurzame relaties met klanten. De lijnen zijn kort en klanten kunnen rekenen op een goede onderhoudsservice. Ook is het mogelijk om snel en eenvoudig extra onderdelen voor de schaftwagens te bestellen op de website. Deze worden binnen 48 uur bij de klant afgeleverd.

De meeste bouwbedrijven geven de voorkeur aan een schaftwagen in huisstijlkleuren.  Brouwer Nijkerk levert wagens in zowel standaard als afwijkende RAL-kleuren. Klanten kunnen een wagen volledig naar eigen wens samenstellen: met een plat of rond dak, kunststof of hardhouten kozijnen, vast of los meubilair en extra’s zoals energielevering door zonnepanelen of een 2-pits gaskomfoor. Zelf samengestelde wagens zijn leverbaar binnen 4 tot 6 weken. Een standaard schaftwagen is direct aan klanten te leveren. Een schaftwagen kopen doe je daarom bij Brouwer Nijkerk!

Hieronder zie je een voorbeeldindeling, maar alle opties zijn mogelijk. Voor meer informate, neem contact op.

Plattegrond schaftwagen