Brouwer toiletunits

Het ligt al snel voor de hand als er een grote groep mensen werkzaam is aan een bouwproject om een toiletunit te kopen. Brouwer heeft voor elk project de ideale sanitaire oplossing geschikt met keuze uit sanitairwagens voor kleine projecten en met de mogelijkheid toiletunits te kopen als er grote groepen personen op de bouwplaats aanwezig zijn. Bij grote groepen kan er gedacht worden aan een groep vanaf vijftien personen.

BEKIJK DIRECT HET AANBOD SANITAIRE UNITS >

Brouwer toiletunits

 

Kopen is niet voor elk bedrijf meteen de beste oplossing. Bijvoorbeeld als het project een zeer tijdelijk karakter kent en niet bekend is of de sanitaire ruimte daarna ook nog dienst kan doen. Toiletunits huren is dan wellicht een optie voor uw bedrijf, waarbij de prijzen zeer aantrekkelijk zijn en de units uiteraard compleet afgewerkt geleverd kunnen worden door Brouwer. Uiteraard zijn wij graag bereid u meer te vertellen over de mogelijkheid van toiletunits huren en kunnen wij op verzoek snel inzicht geven in de kosten die daarmee gepaard gaan.

zie ook: Toiletwagens kopen of Schaftkeet kopen

Er kunnen voor iedere situatie op bouwplaatsen weer andere eisen gelden ten aanzien van het sanitair gebruik. In dat opzicht bent u bij Brouwer ook aan het goede adres. Wij kunnen namelijk bij de productie rekening houden met uw wensen. Het is dan ook mogelijk om bij ons op maat gemaakte toiletunits te kopen. Bijvoorbeeld met twee ingangen, ramen, buitenlicht en met een overkapping voor de buitendeur. De mogelijkheden zijn wat dat betreft enorm gevarieerd en wij vertalen graag uw wensen naar een concrete oplossing. Voor toiletunits huren bent u bij Brouwer dan ook zeker aan het goede adres.

U kunt gelijk contact met ons opnemen. Wij zijn voor toiletunits huren of kopen bereikbaar via de contactpagina, maar als u liever direct contact wilt, dan raden wij u aan om ons te bellen. Het telefoonnummer is 033-3033318 en wij staat graag voor u klaar om informatie en advies te verstrekken over de mogelijkheden van toiletunits huren of kopen. Overigens kunt u ook via de contactpagina laten weten graag gebeld te willen worden. Wij zullen dan snel met u contact opnemen.