Vacature Handige Scholieren

Wij zijn op zoek naar Handige Scholieren die ons team in de avonduren en op zaterdag komen helpen.

Wat ga je doen?

Binnen de afdeling productie en (binnen)logistiek/magazijn help je bij het verrichten van hand-en-span diensten, inpakken en opruimen. Aan het einde van de werkdag, vanaf 17.00 uur, en/of op zaterdag zorg jij ervoor dat de productiehallen schoon en opgeruimd zijn zodat de productiemedewerkers op een schone en nette werkplek hun werk kunnen doen de volgende werkdag.

Daarnaast zorg je ervoor dat de via onze webshop www.brouweronderdelen.nl binnengekomen bestellingen worden klaargemaakt en -gezet voor verzending.

Wie ben jij?

Je bent minimaal 14 jaar en hebt na school of op zaterdag tijd om een leuk zakcentje te verdienen. Bij voorkeur woon je in de omgeving van Nijkerk. Je bent een aanpakker en kan zowel alleen als in teamverband goed werken.

Wie zijn wij?

Brouwer Flexibele Ruimtes is een dynamisch en sterk groeiend bedrijf. Het bedrijf kent een innovatieve en uitdagende werkomgeving waar collegialiteit en teamwork sterk gewaardeerd worden.

Brouwer Flexibele Ruimtes is een familiebedrijf, onderdeel van Klein Groep en al ruim vijftig jaar lang een toonaangevend specialist in bouwplaatshuisvesting. Denk aan onderhoudsarme, duurzame, comfortabele schaftwagens en multi-inzetbare, flexibele standalone- en schakelunits. Vanuit dit stevige fundament ontwikkelt Brouwer zich verder. Het is de ambitie om het beste mass customization productiebedrijf te worden in de bouw. Praktisch betekent dit dat op dezelfde productielijn ook voor andere markten geproduceerd gaat worden, te beginnen met prefab binnenwanden en sanitair voor de woningbouw. De huidige locatie in Nijkerk biedt te weinig ruimte voor deze groeiambitie. Daarom is er een compleet nieuwe fabriek ontworpen.

Op een kavel van 33.000 m2 in Zeewolde wordt momenteel een productiehal van 11.000 m2 gebouwd, met veel aandacht voor duurzaamheid en circulariteit. In deze bedrijfshal komen onder andere een vrijwel volledig geautomatiseerde panelenafdeling en twee productielijnen voor het produceren van panelen en units. Gelijktijdig investeert Brouwer fors in nieuwe productie-installaties en software, om de automatisering naar een nog hoger niveau te brengen. Brouwer streeft naar volledige vrijheid in ontwerp, flexibele productielijnen en gebruik van de meest milieuvriendelijke materialen. Hiermee wordt een diversiteit aan eindmarkten bediend.

Brouwer staat te boek als een oer-Hollands productiebedrijf en kenmerkt zich door: afspraak is afspraak, vertrouwen en samenwerking, duurzaamheid en continuïteit, blijven verbeteren, korte lijnen en no-nonsense. Brouwer geeft de voorkeur aan werken met familiebedrijven en het aangaan van partnerships. De toekomst van Brouwer is rooskleurig door de ontwikkelingen in de bouwkolom, zoals de enorme vraag naar nieuwbouw en renovatie en de toenemende behoefte aan innovatie, industrialisatie en focus op duurzaamheid. De groei zal aanzienlijk zijn de komende jaren, zowel nationaal als internationaal. Binnen dat krachtenveld is het zaak de eigen organisatie fit te maken en te houden. Daarin is de operatie de basis voor het succes.

Ons aanbod

Wij bieden passende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Je komt te werken in een informele en platte organisatie waarin volop ruimte is om je verder te ontwikkelen door opleidingen en training. Ook kun je rekenen op een gedegen en zorgvuldige inwerkperiode.

Ben jij de handige scholier die wij zoeken?

Stuur dan je CV, motivatie en beschikbaarheid naar sollicitatie@brouwernijkerk.com t.a.v. Bert van Driesten.

Als jij de geschikte kandidaat voor ons lijkt, zullen wij jou telefonisch uitnodigen voor een sollicitatiegesprek op locatie in Nijkerk. De sollicitatiegesprekken zullen zo snel mogelijk plaatsvinden.

Heb je vragen? Neem gerust contact op met onze Productieleider:
Bert van Driesten
06-86868451 

Het laatste nieuws van Brouwer
Modulair Nederland – verbond voor circulaire bouwers.
24 januari 2022
Brouwer Flexibele Ruimtes is lid van Modulair Nederland. Binnen deze branchevereniging is de …
Lees verder
Bereikbaarheid Feestdagen 2021
20 december 2021
Van zaterdag 25 december 2021 t/m zondag 2 januari 2022 zijn wij gesloten. Vanaf 3 januari 20…
Lees verder
Brouwer Flexibele Ruimtes en Klein Units vestigen zich in Zeewolde
14 december 2021
Het innovatieve groeibedrijf Brouwer Flexibele Ruimtes verhuist in de zomer van 2022 samen me…
Lees verder