Vacature Operationeel Inkoper

Brouwer Flexibele Ruimtes zoekt een Operationeel Inkoper (32-40 uur).

Als operationele inkoper bij Brouwer zorg je er samen met het inkoopteam voor dat de materiaalbeschikbaarheid aansluit op de vraag van interne en externe klanten. Het is jouw verantwoordelijkheid om te zorgen voor een tijdige en juiste inkoop van onderdelen die wij nodig hebben voor onze productie. De inkopen doen wij voornamelijk bij onze vaste voorkeursleveranciers, waarbij jij erop toeziet dat het inkoopproces goed verloopt zodat de goederen op het juiste moment binnenkomen. Een groot deel van de dag zal je besteden aan het telefonisch contact opnemen met onze leveranciers.

Functie-eisen

Je bent communicatief vaardig en hebt een stevige persoonlijkheid. Je bent in staat om bij leveranciers concrete antwoorden af te dingen m.b.t. levertijden en verwachte leveringen. Regelmatig bel je met leveranciers en schakel je intern om het proces goed te laten verlopen. Je bent creatief in het zoeken naar oplossingen en hebt een praktische en ondernemende instelling. Je weet de juiste prioriteiten te stellen en kunt goed werken onder druk. Vanuit jouw intrinsieke motivatie ben je in staat verbeteringen aan te dragen en collega's te helpen.

Jouw profiel

Ervaring

  • Bij voorkeur minimaal 3 jaar ervaring in de operationele inkoop, ervaring in een technisch productiebedrijf is een pré;
  • Ervaring met het werken met ERP pakketten.

Vaardigheden/Competenties

  • Uitstekend analytisch en procesmatig inzicht;
  • Sterke onderhandelingsvaardigheden met gevoel voor relatie;
  • Sterke communicatieve vaardigheden in het Nederlands en bij voorkeur Engels en/of Duits.

Wie zijn wij

Brouwer Flexibele Ruimtes is een familiebedrijf, onderdeel van Klein Groep en al ruim vijftig jaar lang een toonaangevend specialist in bouwplaatshuisvesting. Denk aan onderhoudsarme, duurzame, comfortabele schaftwagens en multi-inzetbare, flexibele standalone- en schakelunits. Vanuit dit stevige fundament ontwikkelt Brouwer zich verder. Het is de ambitie om het beste mass customization productiebedrijf te worden in de bouw. Praktisch betekent dit dat op dezelfde productielijn ook voor andere markten geproduceerd gaat worden, te beginnen met prefab binnenwanden en sanitair voor de woningbouw. De locatie in Nijkerk bood te weinig ruimte voor deze groeiambitie, daarom is er een compleet nieuwe fabriek ontworpen.

Op een kavel van 33.000 m2 in Zeewolde is een productiehal van 11.000 m2 gebouwd, met veel aandacht voor duurzaamheid en circulariteit. De bedrijfshal is voorzien van een vrijwel volledig geautomatiseerde panelenafdeling en twee productielijnen voor het produceren van panelen en units. Gelijktijdig investeert Brouwer fors in nieuwe productie-installaties en software, om de automatisering naar een nog hoger niveau te brengen. Brouwer streeft naar volledige vrijheid in ontwerp, flexibele productielijnen en gebruik van de meest milieuvriendelijke materialen. Hiermee wordt een diversiteit aan eindmarkten bediend.

Brouwer staat te boek als een oer-Hollands productiebedrijf en kenmerkt zich door: afspraak is afspraak, vertrouwen en samenwerking, duurzaamheid en continuïteit, blijven verbeteren, korte lijnen en no-nonsense. Brouwer geeft de voorkeur aan werken met familiebedrijven en het aangaan van partnerships. De toekomst van Brouwer is rooskleurig door de ontwikkelingen in de bouwkolom, zoals de enorme vraag naar nieuwbouw en renovatie en de toenemende behoefte aan innovatie, industrialisatie en focus op duurzaamheid. De groei zal aanzienlijk zijn de komende jaren, zowel nationaal als internationaal. Binnen dat krachtenveld is het zaak de eigen organisatie fit te maken en te houden. Daarin is de operatie de basis voor het succes.

Ons aanbod

Wij bieden passende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Je komt te werken in een informele en platte organisatie waarin volop ruimte is om je verder te ontwikkelen door opleidingen en training. Ook kun je rekenen op een gedegen en zorgvuldige inwerkperiode.

Ben jij de Operationeel Inkoper die wij zoeken?

Stuur dan je CV en motivatie naar sollicitatie@brouwer-group.nl t.a.v. Sandra van der Hulst

Als jij de geschikte kandidaat voor ons lijkt, zullen wij jou telefonisch uitnodigen voor een sollicitatiegesprek.

Voor vragen of een uitgebreid functieprofiel kun je contact opnemen met:
Sandra van der Hulst
036 - 3033024